Na jarenlang als werknemer voor een middelgroot dakdekkersbedrijf te hebben gewerkt is de stap eindelijk daar, RSD Daktechniek en Onderhoud is het nieuwe begrip in de regio!
Door de 20 jaar tellende ervaring in het vakgebied hebben we ons kunnen specialiseren in alle aspecten die met het platte/hellende dak te maken hebben, in onze diensten vind u het totale overzicht.
RSD is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en meest innovatieve technieken. Zo kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bedenken, want geen enkel dak is hetzelfde. Bij de uitvoering van de werkzaamheden gebruiken we ten allen tijden professionele en duurzame materialen. Zo kunnen we het vakmanschap leveren dat u van ons verwacht, maar dan wel voor een eerlijke prijs.

Bij RSD Daktechniek en Onderhoud staan uw wensen centraal

Vind u het fijn om één aanspreekpunt te hebben voor alle dakwerken? Neem dan contact met ons op! Bij ons geniet u nog van een écht persoonlijke service, waarbij we u vriendelijk te woord staan en uw wensen altijd centraal staan. Dat begint al als u ons belt voor meer informatie, een afspraak of een offerte. Want: wij zijn pas tevreden als u dat bent!